CE-Mærkning

Coaching

Har du brug for et forløb, hvor din virksomhed kommer godt i gang med struktureret CE-Mærkning. Hvor medarbejderne lærer at udarbejde effektive risikovurderinger, gennem et styret forløb. For eksempel hvis i skal have et værktøj som Safexpert implementeret i organisationen.

  • Måske har I fået nye medarbejdere, der skal sættes ind i stoffet og på sigt lave CE-Mærkninger
  • Måske trænger I til en ”opfrisker”. At få opgraderet jeres dokumentation, ”compliancy” og effektivitet
  • Måske skal I udvide jeres eksport og får større krav om CE-Mærkning

Vi har flere gode partnere, der kan gennemføre et planlagt CE-Mærkningsforløb forløb for dig og dine kolleger.

Målet er, at I selv kan gennemføre strukturerede CE-Mærkninger efter dette forløb.

Vores partnere underviser jer og udarbejder risikovurderinger sammen med jer. Og de introducerer Bowiteks metode med skabeloner, checklister og andre hjælpemidler, der gør det nemmere at opnå ”compliancy”. I et planlagt forløb møder de jævnligt op og støtter medarbejderne på skift – alt aftales ud fra den situation I er i.

Vi anvender typisk maskindirektivet, VSSK’erne i bilag 1 samt 3-trins metoden fra EN ISO 12100.

Efter forløbet følger vi aktivt op på løsningerne og sikrer den sidste krølle. Den der gør det hele lidt mere produktivt.

Ønsker du at høre mere eller har du måske en idé om at dette kunne være noget for jer, så kontakt os gerne – så tager vi en snak om det og finder den rette coach vi kan henvise dig til.

Rådgivning

Bowitek har gennem årene rådgivet al verdens virksomheder i CE-Mærkning.
Typisk for dem alle er, at vi altid har angivet en løsning.

Vi kommer med et pragmatisk forslag til, hvordan en given udfordring kan løses ”i det virkelige liv” og det er et godt råd, der kan bruges i praksis.

Vi bevæger os fra rådgivning på øverste niveau (til f.x. ledelsen eller bestyrelsen), som typisk handler om ansvar, risiko og ”compliancy”, til konkrete råd til den maskinkonstruktør, der arbejder med en given opgave, som har brug for et konkret råd om konstruktionen, styringen eller måske en komponent.

Det koster ikke noget at spørge os til råds. Skulle det blive specialiseret, har vi en partner – DIS – og et netværk af konsulenter at læne os op ad.
Kontakt os gerne.

Sikkerhedscheck

For at checke om en virksomhed eller en afdeling er ”compliant” anvender vi et struktureret sikkerheds-check. Et såkaldt ”Bowitek Safety Audit”. Et sådan check tager temperaturen på graden af overens-stemmelse i forhold til gældende regler og love. En slags revision eller ”audit” om man vil.

Den belyser altså situationen i virksomheden, som den er lige nu og angiver altså graden af ”compliancy” på forskellige parametre. Den gentager også lederens ansvar og beskriver den risiko som vedkommende løber lige nu. Hvis man for eksempel i ledelsen (eller bestyrelsen) ser på risikoafdækning.

Rapporten opdeler alvorligheden af de forskellige forhold i 3 grader: Rød, gul og grøn. Endvidere byder den på konkrete anbefalinger til, hvor der skal sættes ind og hvordan det kunne gøres i praksis. Sluttelig en kort plan for hvordan man når i mål. Så kan man selv gå i gang eller hente hjælp i markedet.

Kontakt os gerne for en uddybning af ovenstående.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os