Datapakker

En datapakke er et online bibliotek med grundlæggende information om samtlige standarder i det pågældende direktiv. De såkaldte bibliografiske data.

Hvis man for eksempel køber datapakken til Maskindirektivet får man altså online adgang til grunddata for alle standarder under Maskindirektivet – fra Maskindirektivet blev udgivet i 1995 og frem til i dag.

Man får altså ikke standarderne i fuldtekst, men de bibliografiske data for samtlige standarder i det pågældende direktiv. Det er informationer som: Status (gældende/revision/etc.), udgivelsesdato, titel, antal sider, sprog, beskrivelse, navn, hvilke standarder denne standard erstatter, osv.

Men altså ikke selve standarden i fuldtekst. Den skal man stadig købe som sædvanligt.

Dette online bibliotek opdateres dagligt på grundlag af ”EU Journal”.

Biblioteket giver altså mulighed for at søge på kryds og tværs af standarder.

Safexpert anvender desuden datapakken (biblioteket) til at checke om en given CE-Mærkning er gældende i forhold til de standarder, der er anvendt på det angivne markedsføringstidspunkt.

Prisen for en datapakke er et årligt beløb, som gælder for hele firmaet uanset antal brugere. Man skal altså blot bruge en datapakke per firma.

Se priserne i Prislisten, side 7-9.

Hvis man for eksempel forventer at markedsføre en maskine i fremtiden, kan man altså se om de standarder, man har valgt at bruge, ændrer sig inden udgivelsesdatoen.

Man kan se hvilke udgaver af standarderne, der er aktuelle på det forventede markedsføringstidspunkt.
Hvis man for eksempel kopierer en eksisterende CE-Mærkning fra en tidligere maskine og ønsker at anvende denne som CE-Mærkning for en lignende maskine. Da får man at vide, om de anvendte standarder stadig er gældende.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os