Startpakkerne

Med Bowiteks Startpakker kommer I godt igang!
Bowitek har sat sine Safexpert Startpakker sammen, så de indeholder alt I skal bruge for at få en rigtig god start.

Flere og flere får øjnene op for de mange fordele ved at bruge et struktureret værktøj som Safexpert
– udnyt muligheden for at komme godt i gang med en Startpakke nu!

Bowitek har værktøjerne til strømlinet CE-mærkning, der bringer jer hurtigere og lettere i mål. Og vi tilbyder dem nu til særlig introduktionspris i en begrænset periode.

Vi véd af erfaring, at man får en god start med Safexpert ved at deltage i det certificerede Safexpert kursus og have det rette set-up af datapakker, biblioteker og checklister – og med supporten ved hånden undervejs.
Bowitek har derfor omhyggeligt defineret sine Startpakker, så de sikrer jer en god start, så I straks får glæde af jeres investering i værktøjerne.

Vi har sammensat to pakker, der dækker de fleste behov
– vælg den, der bedst passer til jer!

I begge pakker indgår Safexpert softwaren med service og Bowitek support. Det betyder, at I får Bowitek med på sidelinien lige fra det IT-tekniske under installationen til det faglige omkring brugen af Safexpert. I får også plads i vores Safexpert brugergruppe og kan få netværk ved at deltage i vores brugergruppe arrangementer.

Vi har lagt deltagelse på det 2-dages, certificerede Safexpert kursus med i begge pakker. Du får officielt Safexpert diplom for deltagelsen og er klar til at gå igang. Du vil også være klædt godt på til at fungere som virksomhedens superbruger.
I begge pakker ligger også et bibliotek med 75 VSSK farekildebeskrivelser i henhold til MD Bilag 1.

Vi anbefaler Startpakke 2, hvor der også indgår fire udvalgte check-lister sammen med modulet CheckManager. Du kan frit vælge, hvilke fire checklister, du vil have med i pakken, hvis du har et andet behov. Vil du derudover have flere checklister, får du samme 40% rabat på dem, hvis du bestiller dem sammen med pakken.

Så kan I nemlig gennemføre strømlinet CE-mærkning og hurtigere og enklere nå i mål med CE-mærkningen.

Checklister: Til at kontrollere om en maskine eller et anlæg er ”compliant” kan man anvende checklister i Safexpert. En checkliste fortæller altså hvad man skal checke og hvordan.

Stor intro-rabat på Startpakkerne.
– udnyt muligheden for at komme godt i gang med Safexpert nu!

Se indholdet af de to  Startpakker herunder og kontakt os for tilbud på bowitek@bowitek.dk

Checklister

Til at kontrollere om en maskine eller et anlæg er ”compliant” kan man anvende checklister i Safexpert. En checkliste fortæller altså hvad man skal checke og hvordan.
I Startpakke 2 kan du frit vælge 4 af de tilgængelige checklister. Du kan også vælge flere end 4 og få 40% rabat på de yderligere checklister, du vælger – hvis du bestiller dem samtidig med Startpakken. Se listen og priserne ovenfor,

Safexpert COMPACT

Den mest solgte Safexpert licens. Al funktionalitet er indeholdt i denne licens. Prisen er gældende for en flydende licens med adgang for et ubegrænset antal brugere – dog kun en ad gangen.

Safexpert COMPACT – service kontrakt

Dækker alle opgraderinger, service packs, udvidelser, osv. – der måje komme i løbet af året. Som regel 1-2 opgraderinger samt 2-3 service packs. En ny release frigives typisk hvert andet år.

Safexpert COMPACT – support

Både brugermæssig support af værktøjet samt teknisk support til f.x. installation, værktøjs opsætning, opdateringer, server opsætning, netværk, osv. Desuden dækker supporten også deltagelse på samtlige brugerseancer, hvor de fleste er online. Inkl. et fysisk brugermøde om året (arrangeres i Fredericia i foråret). Se mere om kommende arrangementer.

Datapakke til Maskindirektivet

Datapakken giver online adgang til bibliografiske data for alle cirka 1.700 standarder till Maskindirektivet. Det gælder historiske (700), aktuelle (1.000) og kommende standarder. Databasen opdateres dagligt på grundlag af ”EU Journal”. Prisen gælder for hele virksomheden – alle brugere.

CheckManager

Et modul til at checke om en given CE-Mærkning er ”compliant” – modulet anvender Checklisterne.

Certificeret Safexpert Kursus med kursusbevis

Safexpert for brugere er et intensivt 2-dages kursus, der giver dig en god basis for at kunne fungere som superbruger for din virksomhed og vejlede dine kolleger. Du lærer at gennemføre en CE-Mærkning i Safexpert. Den indbyggede CE-Guide anvendes som fremgangsmåde. Herunder de tidsbesparende og hjælpende funktioner, som understøtter en effektiv proces. Der udstedes Safexpert kursus-bevis til deltagerne.Se program.

Bowitek er kendt for at levere de bedste værktøjer til effektiv, strømlinet CE-mærkning, der bringer jer bedre, lettere og hurtigere i mål med CE-mærkningen.

Vores omdrejningspunkt er verdens førende software til CE-mærkning, Safexpert, og vores metoder til strømlinet CE-mærkning ved hjælp af Safexpert og Bowiteks mange checklister, skabeloner og biblioteker.

 

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os